Πρωτοσέλιδα 

 

Από τη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα η λίστα εφημερίδων και δημοσιογράφων που χρηματίζονταν από  ΚΕΕΛΠΝΟ πολλοί από τους εμπλεκόμενους το φέρουν βαρέως. Αδυνατούν να χωνέψουν πώς είναι δυνατόν, αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι στους οποίους υποκλίνονταν υπουργοί και τραπεζίτες, να βρίσκονται υπόλογοι. Με ποικίλους τρόπους συνεχίζουν να γρυλίζουν και να δαγκώνουν όσους τους εξέθεσαν, όπως για παράδειγμα ο Πολάκης, ο Ξανθός και ο Καμένος.

Σήμερα λοιπόν οδηγούνται στο αυτόφωρο ο εκδότης των Παραπολιτικών Γ. Κουρτάκης και ο Διευθυντής Π. Τζένος για όσα ανέφεραν σε χτεσινή ραδιοφωνική εκπομπή σε βάρος του ανήλικου γιού του υπουργού Άμυνας Π. Καμένου:

«Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για την σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφουντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτιδες».

Τα περισσότερα ΜΜΕ εκφράζουν τη συμπαράστασή στους «διωκόμενους δημοσιογράφους», αποκρύπτοντας βεβαίως τα επίμαχα αποσπάσματα της ραδιοφονικής εκπομπής, όπως εξάλλου απέκρυψαν το γεγονός ότι ο Κουρτάκης φέρεται να έλαβε ποσόν 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος ποσόν 629.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.